nieuws en tips

Nieuwe exploitant voor driehoeksborden Groningen

Nieuwe exploitant voor driehoeksborden Groningen

buitenreclame groningen driehoeksborden

In mei 2018 heeft Centercom Buitenreclame de aanbesteding voor A0-reclame via driehoeksborden in Groningen gewonnen. Hiermee voegt het bedrijf in het noorden van Nederland 300 2-Signs toe aan het netwerk. Centercom exploiteert ook al de reclameruimte in steden als Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. (Bron: Centercom)

Groningen wordt nu gevuld met 50 borden meer dan de vorige buitenreclame exploitant. Er worden volledig nieuwe borden gemonteerd rond verschillende lichtmasten. Daarnaast blijft Centercom de exploitatie van A0-Frames in Groningen voortzetten. De nieuwe 2-Signs in Groningen worden verdeeld in series van 10, 20 en 30 displays. Elke serie van 10 stuks zijn specifiek beschikbaar in delen van de stad, zoals: Centrum, Beijum, Lewenborg, Zuid, Paddepoel, Selwerd en Vinkhuizen. Na de verdeling van de nieuwe concessie over Groningen worden Ten Boer en Haren later toegevoegd aan dit netwerk.

Offerte voor driehoeksborden in Groningen

Meer informatie over deze vorm van reclame in Groningen of wil je een offerte aanvragen voor A0-reclame in Groningen? Klik dan verder via deze link.

Meer informatie over adverteren op driehoeksborden

We schreven eerder al eens een artikel over dingen om rekening mee te houden bij adverteren via dit medium. Houd bij een aanvraag altijd rekening met deze zaken, dan heeft u uw huiswerk goed gedaan en krijgt u waarschijnlijk een goede prijs.

Bron: Centercom

Vraag een offerte aan bij Mediaofferte voor de beste prijs