nieuws en tips

Nu ook regiopartner in Eindhoven voor NU.nl

Nu ook regiopartner NU.nl in Eindhoven

Nu ook regiopartner in Eindhoven voor NU.nl

Lokaal nieuwsplatform Studio040 uit Eindhoven is sinds deze week regiopartner van NU.nl. Gebruikers van de van de NU.nl app die hun gps-locatie delen, krijgen nu in Eindhoven e.o. regiokatern met Eindhovense headlines te zien.

Regiopartners NU.nl in andere steden

Een vergelijkbare samenwerking heeft NU.nl al langer in een aantal andere regio’s, waaronder Amsterdam (AT5), Utrecht (DUIC), Groningen (GIC) en Breda (BredaVandaag).

“Na de steden in de Randstad, wonen in Eindhoven de meeste NU.nl-gebruikers. Het zal je dus niet verbazen dat ik hartstikke blij ben dat we het leven van de Eindhovenaren een stukje completer kunnen maken met regionaal nieuws in hun NU.nl-app”, vertelt Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl op de website van Studio040.

Adverteren via NU.nl

De app van NU.nl biedt de mogelijkheid om lokaal, regionaal en landelijk te adverteren. Zowel met branded content als met bannercampagnes. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via deze website.

Vraag een offerte aan bij Mediaofferte voor de beste prijs