nieuws en tips

212 abri’s in Groningen krijgen nieuwe exploitant

abri reclame groningen offerte
Lees hieronder verder over abrireclame in Groningen.

212 abri’s in Groningen krijgen nieuwe exploitant

Vanaf februari exploiteert Hillenaar Outdoor 212 abri vakken (reclame in bushokjes) in de provincie Groningen. De reclameruimte is verdeeld over onder meer Groningen, Delfzijl, Stadskanaal en Veendam. Het bedrijf uit Leiderdorp onderhoudt, beheert en exploiteert het netwerk voor een periode van vooralsnog 10 jaar.

Belangrijke regio

Groningen stond al lang op het verlanglijstje van Hillenaar meldt sign.nl. “Het is een economisch belangrijke regio voor het Noorden van Nederland met veel bedrijvigheid in uiteenlopende branches. Er wonen meer dan 580.000 mensen in de provincie. Buitenreclame is bij uitstek een middel om deze doelgroep te bereiken.” Hillenaar exploiteert vanaf februari 212 vakken, en breidt dat uit naar in totaal 316 vakken in 2021.

TIP: Zo maak je een goede abri poster

Abri’s zijn voor automobilisten vaak onleesbaar. Maar hoe kun je van tevoren weten of de tekst groot en duidelijk genoeg is? TIP: Print altijd eerst je uiting uit en hang deze aan de muur. Ga er vervolgens 4 meter vanaf staan en probeer de tekst te lezen. Is het duidelijk leesbaar? Dan kun je adverteren!

Lees hier verder over hoe je abri’s of mupi’s kunt inzetten voor je campagne.

Offerte aanvragen?

Een offerte opvragen voor adverteren in de abri’s / bushokjes in Groningen doet u via deze website.

Vraag een offerte aan bij Mediaofferte voor de beste prijs