nieuws en tips

Tilburg krijgt Ja-Ja-sticker vanaf 2020

tilburg reclame

Foto: Reino Baptista at English Wikipedia [CC BY 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/3.0)]

Tilburg krijgt Ja-Ja-sticker vanaf 2020

Nog ruim een jaar moeten de Tilburgers er nog op wachten meldt tilburgers.nl, maar dan komt ie: de Ja-Ja-sticker. Met de Ja-Ja-sticker kunnen mensen aangeven dat ze wél graag reclamefolders en huis-aan-huiskranten willen ontvangen. Dit is anders dan het huidige systeem, waarin iedereen reclamefolders krijgt, tenzij met een Ja-Nee- of Nee-Nee-sticker op de brievenbus wordt aangegeven dat ontvangers dit drukwerk niet willen.

In januari van 2018 sprak de gemeenteraad in Tilburg al over dit onderwerp, maar destijds wilde men eerst de resultaten afwachten van Utrecht en Amsterdam. Uit de ervaringen in Amsterdam en onderzoek in Utrecht kan invoering van de Ja-Ja-sticker rekenen op draagvlak onder inwoners. Uit de eerste ervaringen van Amsterdam blijkt namelijk dat de Amsterdammers positief staan tegenover de systeemverandering. Bij de peiling, twee maanden na invoering, was 93% van de respondenten op de hoogte van het nieuwe systeem en was 84% hierover positief. Verder gaf 50% van de inwoners aan dat ze geen reclamedrukwerk wilde en dus geen sticker had geplakt.

Offerte aanvragen?

Via deze links vraag je gemakkelijk een offerte aan voor het adverteren in huis-aan-huis kranten in Tilburg of flyeren in Tilburg.

Vraag een offerte aan bij Mediaofferte voor de beste prijs