nieuws en tips

Nieuwe digitale reclamemast aan de A17 bij Roosendaal

Nieuwe digitale reclamemast aan de A17 bij Roosendaal

reclame snelweg mast roosendaal A17 offerte

Foto: Bereik

Met de oplevering van het 70m² BereikXL-mast in Roosendaal langs de A17, breidt Bereik haar digitale netwerk uit naar meer dan zeventig locaties.

Bereik, al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van buitenreclame biedt met de XL-mast zowel landelijke als regionale adverteerders de mogelijkheid aan om meer dan 1 miljoen passanten te bereiken.

Met de plaatsing van de mast is rekening gehouden met de aanrijtijd van de automobilist. Vanwege de grootte van de schermen en de hoge beeldkwaliteit is een reclamecampagne al vanaf anderhalve kilometer te zien.

De twee hoge kwaliteit LED billboards zorgen ervoor dat klanten actueel en effectief kunnen adverteren. De billboards worden draadloos op afstand aangestuurd, waardoor het scherm altijd up-to-date is. Bij Bereik kunnen ondernemers er ook voor kiezen om advertenties, animaties of video’s zelf te plaatsen via MijnBereik. Zo kunnen uitingen al binnen vijf minuten live staan op het 70m² bord. Binnen aanzienlijke tijd zal Bereik de volledig gedigitaliseerde XL-masten uitbreiden op nog meer strategische locaties in Nederland

Offerte aanvragen voor adverteren aan de snelweg?

Een offerte opvragen voor adverteren langs de A17 bij Roosendaal of andere steden doet u via deze website.

bron: Gazet Roosendaal

Vraag een offerte aan bij Mediaofferte voor de beste prijs