nieuws en tips

A0-frames in Den Haag sinds 1 april verzorgt door nieuwe exploitant

A0-frames in Den Haag sinds 1 april verzorgt door nieuwe exploitant

Foto: Hoffman Outdoor

Sinds 1 april exploiteert Hoffman Outdoor ook de A0-frames in de gemeente Den Haag. Het bedrijf uit Groningen had al de concessie voor de driehoeksborden (A0-reclame) in Den Haag in handen. De A0-frames zijn enkelzijdige reclamevlakken die u vindt op elektriciteitshuisjes, stoplichtkasten en buitenmuren op drukke locaties in de gemeentes. Deze posterframes zijn bijvoorbeeld te vinden in stadscentra, langs fietsroutes en autowegen, maar ook in drukke voetgangersgebieden. 

Vorig jaar meldde het Algemeen Dagblad nog dat Den Haag het mes zit in reclame op straat. “Buitenreclame wordt aan banden gelegd”, zei VVD-wethouder Revis in augustus 2017. Het ging hier om de keuze om de reclame te weren van woonerven en vooral zichtbaar te maken op drukbezochte plaatsen.

“De restrictie op de reclame moet wel doordacht zijn. Daarom worden er in de nota Reclamebeleid Buitenruimte 2018-2022 zeven zones genoemd met elk z’n eigen regels: van groengebied en standaardgebied tot bedrijvengebied en historisch centrum: ,,Langs een doorgaande weg is meer ruimte voor reclame dan in een woongebied.’’

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van A0-reclame in Den Haag? Vul uw offerteaanvraag of vraag in op www.mediaofferte.nl.

Bron: Hoffman Outdoor Media / AD

Vraag een offerte aan bij Mediaofferte voor de beste prijs