nieuws en tips

Billboards Prinsenbeek eind mei geplaatst

reclame prinsenbeek billboards breda reclamebord

Digitale billboards Prinsenbeek eind mei geplaatst

De digitale billboards aan twee toegangswegen van Prinsenbeek bij Breda zullen worden eind mei geplaatst. Dit melden exploitant Bereik uit Bergschenhoek en de Werkgroep Evenementen in Prinsenbeek.

De led-schermen op de Valdijk (op de brug over de A16) en op de Backer en Ruebweg worden 1.80 meter hoog en 2.20 meter breed. Hierop komen aankondigingen van dorpsevenementen en reclameboodschappen. Een derde van de beschikbare commerciële ruimte is voor aankondigingen en gemeentelijke info.

De led-schermen zijn een vervanging van de huidige tekstborden. Ze zullen ook worden gebruikt voor directe communicatie door gemeente en politie. De exploitatie van de digitale borden komt voor rekening van de firma Bereik uit Bergschenhoek

Digitale billboards Breda

De schermen in Prinsenbeek zijn deel van een serie met nog meer digitale vlakken. Op de noordelijke en zuidelijke rondweg van Breda staan nog meer, grotere digitale schermen. De plaatsing van deze nieuwe billboards staat in het contrast met het verdwijnen van advertentieruimte in grote steden, waarover wij eerder berichtten. In het artikel over billboards in grote steden ging het voornamelijk over analoge borden, in plaats van digitale locaties.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de billboards in Prinsenbeek of over de digitale schermen in Breda? Vul uw offerteaanvraag of vraag in op www.mediaofferte.nl.

Bron: bereik.nl / prinsenbeeknieuws.nl

Vraag een offerte aan bij Mediaofferte voor de beste prijs