nieuws en tips

Billboards verdwijnen uit grote steden

De grote advertentiebillboards verdwijnen snel in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Er worden in deze steden geen nieuwe aanbestedingen meer uitgeschreven door de respectievelijke gemeentes voor de exploitatie van deze vlakken. Gemeenten zijn inmiddels bezig met aanbestedingsprocedures voor het inzetten van een beperkt aantal digitale billboards. Deze ruimte kan zowel voor reclame als voor gemeentelijke communicatie worden ingezet.

Op private grond blijven er overigens wel analoge billboards beschikbaar. Denk daar bij aan billboards aan panden, reclame in parkeergarages, panelen op vliegvelden en reclameruimte bij restaurants.

Op zoek naar mogelijkheden voor het adverteren op billboards?

Vraag een offerte aan bij Mediaofferte voor de beste prijs