nieuws en tips

Reclame exploitatie trams, bussen en veerponten Amsterdam toegewezen

reclame tram amsterdam ov

Foto: Rob Dammers

Voorlopige gunning reclame exploitatie op trams, bussen en veerponten Amsterdam toegewezen

Buitenreclame-exploitant JCDecaux heeft van GVB het contract toegewezen gekregen voor de reclame-exploitatie op trams, bussen en veerponten in Amsterdam. Het bedrijf kan deze mediaruimte toevoegen aan haar portfolio in de hoofdstad. Dat portfolio bestond al uit abri’s, mupi’s, billboards, digitale buitenreclame en Total View Trams, -Bussen en -Veerponten. De voertuigen en vaartuigen van GVB zijn enkele tientallen meters lang en zijn dagelijks te zien op diverse lijnen in Amsterdam. Voor de Total View reclame werkt JCDecaux samen met OV Media uit Wormerveer.

Terug van weggeweest

Tramreclame was op het gebied van Buitenreclame lange tijd een groteĀ  afwezige in Amsterdam, totdat JCDecaux en GVB dit opvallende medium op Koningsdag 2015 herintroduceerden. De bestickerde trams werden direct warm onthaald en inmiddels hebben vele grote merken het mediumtype ingezet in hun campagnes. Als pilot vormden sinds enkele maanden ook de veerponten onderdeel van de overeenkomst.

Vraag een offerte aan bij Mediaofferte voor de beste prijs