nieuws en tips

Profiteer van gecombineerd bereik van Libelle, Margriet, Flair en VIVA met special LiefLijf

Bereik 2 miljoen vrouwen via LiefLief bij Libelle, Margriet, Flair en Viva

Profiteren van het gecombineerde bereik van Libelle, Margriet, Flair en VIVA

Uitgeverij Sanoma brengt in 2018 verschillende specials op de markt die worden verspreid via de sterke merken Libelle, Kek Mama, Ouders van NU, Flair, VIVA en Margriet. In dit stuk wordt het magazine LiefLijf uitgelicht. 

Inhoud van LiefLijf

LiefLijf gaat over gezondheid in de breedste zin van het woord. Met een bereik van bijna 2 miljoen actieve vrouwen is LiefLijf een knaller om jouw commerciële boodschap te communiceren op een redactionele manier. De uiting wordt daarnaast gratis voor je opgemaakt. LiefLijf wordt verspreid via de sterke merken Libelle, Margriet, Flair en VIVA.

Adverteerders profiteren in LiefLijf van een relevant umfeld rondom hun uiting. Verder wordt LiefLijf verspreidt via bewezen tijdschriften met een hoge merkbekendheid. De uitgave biedt daarnaast creatieve samenwerkingsverbanden (branded content) zowel voor print als voor online. Wil je een offerte voor LiefLijf ontvangen? Vraag deze dan via het offerteformulier.

Vind je deze doelgroep interessant? Bekijk ook eens de mogelijkheden van Mama.

Tarieven en formaten

U kunt het bereik van LiefLijf al inzetten voor een bedrag van €2.295,- (excl. BTW). Voor dit bedrag plaatst u een 1/6 pagina in LiefLijf dat met bovengenoemde Sanomatitels wordt verspreid. Andere formaten zijn uiteraard ook mogelijk.

Verschijningsdata

Lieflijf Voorjaar 2018:

  • Verschijningsdatum: 3 mei 2018
  • Deadline: 19 maart 2018

Lieflijf Najaar 2018:

  • Verschijningsdatum: 13 september 2018
  • Deadline Vakformaten: 8 augustus 2018

Online bereik

Met de commercial post, een redactionele uiting die per titel uniek vormgegeven wordt, kun je targeten op een heel specifieke doelgroep binnen het gehele Sanoma netwerk. Een greep uit het bereik ziet er als volgt uit.

Offerte aanvragen?

Een offerte voor LiefLijf vraag je aan bij MediaOfferte.nl.

Bron: Sanoma

Vraag een offerte aan bij Mediaofferte voor de beste prijs